Levin tarjous

PRO:N JÄSENALENNUS LEVI HOTEL SPA’SSA

Jäsenalennus on 40 % huonehinnasta. Kun yksi huoneessa majoittuvista on Pro Senioreiden jäsen, on jäsenalennus 40 prosenttia koko huoneen majoitushinnasta, joka sisältää aamiaisen.  Huom. jäsenalennusta ei tule muista palveluista esim. kylpylä- tai ateriahinnoista.

·         Todistathan jäsenyytesi maksun yhteydessä hotellin vastaanotossa näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia ja kuvallista henkilökorttia

·         Jäsenalennukset myönnetään hotelliimme suoraan tehdyistä ja maksetuista varauksista – otathan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Jäsenalennusta ei myönnetä matkatoimiston, bussifirman tai muiden sähköisen varauskanavien kautta tehtyihin varauksiin. Muilla sähköisillä varauskanavilla tarkoitetaan Hotels.com-, Booking.com ja vastaavia varauskanavia.

UUTTA! NETTIKAUPASTA HUONE JÄSENHINTAAN

Varaukset voi tehdä nyt suoraan jäsenhinnalla hotellin nettikaupasta käyttäen liittokohtaista koodia PROJASEN Nettivarauksissa huonevaraus maksetaan jäsenhinnalla varauksen yhteydessä. Hintavahvistus tapahtuu hotellilla saapumisen yhteydessä jäsenen esittäessä henkilökohtaisen voimassa olevan jäsenkortin ja kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Huom. mikäli huonevaraus on tehty Levi Hotel Span nettivarausjärjestelmästä normaalilla majoitushinnalla ilman alennuskoodia, ei jäsenalennusta voida enää hyvittää asiakkaalle.

Linkki huonevarauksiin ( https://booking.hotellilevitunturi.fi/reserve/fi )

Katso ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset jäsenistön sivulta: https://www.levihotelspa.fi/jasenedut/

Pidätämme oikeudet muutoksiin, jäsenliitoilla on mahdollisuus muuttaa jäsenkäytäntöä.

Levi Hotel Spa Levintie 1590 99130 Sirkka puh. 016-646 301, hotelli@levihotelspa.fi